Tips & Tricks

Καλώς ήρθατε στο νέο blog μου. Εδώ θα γράφονται διάφορα tips and tricks για τους χρήστες του internet και όχι μόνο. Διάφορα gadgets, widgets, τεχνολογικά νέα, και πολλά άλλα, θα παρελάσουν εδώ πέρα με σκοπό την ενημέρωση και την γνώση των επισκεπτών. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.
Ευχαριστώ πολύ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit

8 σχόλια:

Anna είπε...

Παρακολουθώ και τα άλλα σου blogs τα οποία έχουν τόσα χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα. Οπότε είμαι σίγουρη πως και αυτό θα είναι σούπερ!! Συνέχισε έτσι. Πραγματικά συγχαρητήρια !!

ekabitis είπε...

Ειλικρινά, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.
Έχεις και εσύ ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο blog.
Νά 'σαι καλά.

Anna είπε...

Καλήμερα!! Banneraki εδώ έχεις να βάλουμε? Μαθαίνουμε τόσα ωραία και χρήσιμα και από εδώ. Χαρά μου να βάλω banneraki σου.

ekabitis είπε...

Αννα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ακόμα δεν έχω ετοιμάσει κάτι καθώς είναι μόνο λίγες μέρες που δημιούργησα το blog.
Μόλις φτιάξω κάποιο θα το ποστάρω και θα το δεις.
Να 'σαι καλά.

Unknown είπε...

Πολυ ωραιο blog και αυτο και το αλλο το ''κεντρικο σου''!κανεις πολυ καλη δουλεια και μας δινεις χρησιμες ιδεες!συνεχισε ετσι!

ekabitis είπε...

Chris, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Πατώντας Chris δεν διατίθεται το προφίλ σου, οπότε δεν μπορώ να ανταποδώσω τις φιλοφρονήσεις σου.

Chris είπε...

ναι το προσεξα και εγω οτι δεν οδηγει καπου οταν πατησεις chris!θα δοκιμασω να το φιαξω!και αν δεν τα καταφερω και δεις οτι παλι δεν οδηγει πουθενα περνα προσωρινα απο το blog μου(http://chris4-ever.blogspot.com)

ekabitis είπε...

O.k. Chris. Νά'σαι καλά.

Δημοσίευση σχολίου