Το Windows Live Messenger έγινε… 3D



Αν είστε Fans του δημοφιλούς Windows Live Messenger τότε οι παρακάτω γραμμές θα σας ενθουσιάσουν.


Το πολυαγαπημένο Messenger αλλάζει μορφή και θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με τους φίλους σας σε ένα νέο περιβάλλον και να ανταλλάσσετε εικόνες ή μουσική σε 3D περιβάλλον.
Αν σας αρέσει ως ιδέα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μία δωρεάν εγγραφή στο Club Cooee και η διασκέδαση ξεκινά.







Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit

2 σχόλια:

Ο νοών...νοείτω είπε...

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά.
Θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη εργασία σου, που βοηθάει όλους τους ερασιτέχνες ιστολόγους να καταλάβουν και να εμπλουτίσουν τα ιστολόγιά τους με διάφορα εργαλεία.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι για κάποιες από τις προτάσεις σου, και λόγω διαφορετικού πρωτύπου, δεν μπορώ να εντοπίσω τα σημεία του κώδικα που αναφέρεις, ώστε να μπορέσω να τον αλλάξω και να έχει εφαρμογή.
Εύχομαι να συνεχίσεις την αξιόλογη προσφορά σου.

ekabitis είπε...

Κ. "νοών ...νοείτω"
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.
Όσο αφορά την παρατήρησή σου, πράγματι κάποιες φορές, ανάλογα με το πρότυπο, ο πηγαίος κώδικας τυγχάνει να έχει κάποιες διαφορές. Δυστυχώς σ΄αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Θα πρέπει ο κάθε blogger, να το "ψάχνει" λιγάκι μόνος του, (πάντα παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας), μέχρι να καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά μου, κοιτάω πάντα να δίνω επεξεργασία κωδικού από templates του blogger, όπου είναι και τα πιο διαδεδομένα και ευρέως χρησιμοποιούμενα.

Δημοσίευση σχολίου