Ημερομηνία σε όλες τις αναρτήσεις


Γεια σας, και Χρόνια Πολλά σε όλους-ες.
Σίγουρα έχετε παρατηρήσει, ότι σε blogs όπου οι διαχειριστές ανεβάζουν πολλές αναρτήσεις καθημερινά, η ημερομηνία πάνω από τις αναρτήσεις φαίνετε ΜΟΝΟ στην πρώτη ανάρτηση, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες όχι.
Οι αναγνώστες δυσκολεύονται να βρούνε το πότε "ανέβηκε" μια ανάρτηση, ειδικά όταν δεν έχει ξεκινήσει την ανάγνωση του blog από την αρχή, αλλά οδηγήθηκε εκεί μέσω ενός link.
Κάντε κλικ στη φωτό για να δείτε τι εννοώ.
Πως μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό;
Διαβάστε την συνέχεια της ανάρτησης.
Είναι πολύ εύκολο, και γίνεται μέσα από την επεξεργασία του HTML κωδικού μας.


Πάμε στον Πανόπτη μας, Διάταξη --> Επεξεργασία Html, και αφού πάρουμε ένα backup του template μας για να είμαστε σίγουροι, (σας συνιστώ να το κάνετε πάντα, πριν από οποιαδήποτε αλλαγή του HTML κωδικού μας, όσο εύκολο κι αν είναι), τσεκάρουμε το Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων και ψάχνουμε με το γνωστό Ctrl+F, να βρούμε τον παρακάτω κώδικα

<b:if cond='data:post.dateHeader'>
<h2 class='date-header'><data:post.dateHeader/></h2>
</b:if>

και τον αντικαθιστούμε με αυτόν

<b:if cond='data:post.dateHeader'>
<script>var ultimaFecha = &#39;<data:post.dateHeader/>&#39;;</script>
<h2 class='date-header'><data:post.dateHeader/></h2>
<b:else/>
<h2 class='date-header'>
<script>document.write(ultimaFecha);</script>
</h2>
</b:if>

Πατάμε αποθήκευση και ...αυτό ήταν όλο κι όλο.
Με ανανέωση της σελίδας σας, θα δείτε ότι πάνω από ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις υπάρχει η ημερομηνία που ανέβηκε η κάθε μας ανάρτηση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit

5 σχόλια:

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΕΚΑΒΙΤΗ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΕΚΑΝΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ BLOGGER!!! ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ "ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΕΡ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ BANNER ΣΟΥ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! http://vatolakkiotis.blogspot.com ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

VATOLAKKIOTIS είπε...

Υ.Γ. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ BLOG ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΤΑΞΗ (ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ) ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΜΠΡΑΒΟ!!!

ekabitis είπε...

Vatolakkioti, σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια. Ότι ξέρω ή βρίσκω στο internet, νοιώθω την υποχρέωση να το μοιραστώ με όλους τους bloggers.
Μείνε online με το blog μου. Θα ακολουθήσουν πάρα πολλές ακόμα χρήσιμες αναρτήσεις.
Να 'σαι καλά.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΤΟ Ctrl+F ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ;

ekabitis είπε...

Κατά αρχήν δες μήπως ξέχασες να τσεκάρεις το "επέκταση γραφικών στοιχείων". Αν είναι κανονικά τσεκαρισμένο, σβήσε το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο dateHeader'>
και στο
<h2 class='date-header
και θα το βρεις. Εναλλακτικά μπορείς με το backspace να σβήνεις ένα ένα γράμμα, μέχρι να το βρει. Όταν το βρει τσέκαρε αν είναι όντως ο κωδικός που ψάχνουμε και συνέχισε κανονικά τα υπόλοιπα.

Δημοσίευση σχολίου