Ξυπνητήρι στο blog σας


Σ
ήμερα έχω να σας δείξω ένα ωραίο gadget για το blog σας.

Όλοι μας όταν καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή μας, είναι βέβαιο ότι ξεχνιόμαστε! Η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβουμε καθόλου. Τι γίνεται όμως αν έχουμε ένα ραντεβου, ή πρέπει να πάρουμε την αντιβίωση για το κρύωμα που αρπάξαμε, ή πρέπει να κάνουμε ένα επείγον τηλεφώνημα, ή ...ήρθε η ώρα να σχολάσουμε, και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;
Εδώ σας έχω την λύση.
Ξυπνητήρι στο blog σας. Πάρτε τον παρακάτω κώδικα, και ένα όμορφο digital ξυπνητήρι θα είναι έτοιμο να σας αφυπνήσει!
Πάμε λοιπόν στον Πανόπτη μας --> Διάταξη --> Προσθήκη gadget, και βάζουμε τον παρακάτω κώδικα.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://digital-alarm-clock.googlecode.com/svn/trunk/index.xml&amp;synd=open&amp;w=210&amp;h=115&amp;title=Digital+Alarm+Clock&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>Όπως είδατε και στην φωτό παραπάνω, έιναι πολύ εύκολο στη χρήση. Έχει 5 ειδών κουδουνίσματα για όλα τα γούστα.
Αν θέλεται να το διαμορφώσετε με τα δικά σας γούστα και χρώματα, μπορείτε να πάτε
εδώ και να το φτιάξετε όπως σας αρέσει!
Βάλτε το και αφεθήτε στην μαγεία του internet!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit

4 σχόλια:

xristin είπε...

Πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το blog σου.Θα το επισκέπτομαι συχνότατα για συμβουλές επειδή είμαι καινούρια στο σπόρ και χρειάζομαι βοήθεια.Ρίξε και καμιά ματιά στο blog μου να μου πείς την άποψη σου.
Θα με ενδιέφερε πολύ.
www.xristin125.blogspot.com

ekabitis είπε...

Xristin, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Επισκέφθηκα το blog σου και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. Συνέχισε έτσι και σε λίγο καιρό θα είναι ακόμα καλύτερο!

Eva F. είπε...

Μμμμμ!!! πολύ ενδιαφέρον....

ekabitis είπε...

Thanks Eva!

Δημοσίευση σχολίου